Familjevilla med lugnt läge i Laröd

Välkommen att
kontakta oss för
visningstid!

Anmäl ditt intresse för detta objekt
via intresseanmälan.

Med lugnt läge i Laröd angränsande Hittarp med strand och bad ligger denna rymliga 1,5-plans villa med garage och insynsskyddad fin grönskande och uppvuxen trädgård med lusthus. Gatan är endast trafikerad av/till boendes och det är kort gångavstånd till Laröd skola, perfekt för familjer med barn.

Köket som renoverats under år 2013 är stort och har köksö mot matplats vid burspråk. Även burspråk i matsal som ligger med öppen planlösning och i vinkel till vardagsrum, här är mycket ljusinflöde genom fönster i tre väderstreck och dubbla altandörrar till trädgård. Önskas fler sovrum är det lätt att förändra matsalen till ännu ett sovrum med en vägg då den stora matplatsen i köket ändå rymmer ca 10 sittande. Vidare på entrévåningen finns ett gästrum alternativt sovrum eller kontor samt tvättstuga och hall med gästwc och kapprum. Garaget som är integrerat med villan har delats av (dock fortfarande plats för en bil och förvaring) vilket gett ytterligare ett gästrum och ett badrum, denna del kan användas för t ex uthyrning eller ungdom som önskar mer privat boende med egen ingång från trädgården (ingång även inifrån villan). På ovanvåningen finns förutom mindre allrum/kontor, två riktigt stora sovrum alternativt allrum som är delbara och två mindre sovrum. Passar inte planlösningen är det lätt att förändra till de behov den egna familjen har, ytorna finns. Här finns också badrum renoverat år 2013 med både dusch och badkar och även en bastu.

Den grönskande insynskyddade tomten har fler uteplatser belagda med marksten, ett lusthus för regniga dagar och en minde gräsmatta, en lättskött trädgård för njutning.

Ansvarig mäklare

Catharina Grenestedt, 0708 - 201 210

Villan med lugnt läge på mindre gata ....
... och med insynsfri tomt med uteplatser ...
... och lusthus
Vardagsrum ...
... med utgång till trädgård ...
... genom pardörrar ....
... och i vinkel med matsal
Kök med stor matplats ....
... och med köksö ....
... samt utgång till tomten
Gästrum på entrévåningen alt sovrum 1 (av 4-6)
Gästwc ...
... i hall med trappa upp till ovanvåning
Sovrum 2 (av 4-6) delbart till två rum ...
... och med garderobsvägg
Sovrum 3 (av 4-6) ...
... med garderober
Sovrum 4 (av 4-6) ...
Allrum alternativt sovrum 5 (av 4-6) ...
... med garderobsvägg
Badrum med dusch, badkar och bastu
Kontor/allrum
Tvättstuga med utgång till trädgård
Badrum i "uthyrningsdel"
Garage och parkering för två bilar
Dölj bilderna