På landet med utrymme och möjligheter

Fritt på landet med bl a stort växthus om ca 200 kvm och hela 4 409 kvm tomt med utsikt över åkrar och ängar ligger denna tillbyggda charmiga villa, ett gästhus och ett uthus med verkstad och mindre box. Här finns möjlighet till både verksamhet och boende eller bara boende i vacker och lugn miljö. Vad gäller växthuset har det f n golv bestående av trädäck och används som orangeri och för umgänge och har plats för stora sällskap. Givetvis kan det användas till just växthus men även som lokal för verksamhet, ateljé, café eller för den som snyggt vill rada upp sina bilar och se de från både tomt och villans fönster. En annan idé kan vara att börja med ekologisk odling som på Mandelmanns gård här på Mandelgrensvägen - det är bara kreativiteten som sätter gränserna!

Villan är tillbyggd med "halvmåne" i gavel där nytt kök installerats och på ovanvåningen är det öppet upp i taknock med synliga takbjälkar. Bottenvåningen är även tillbyggd med ett allrum som har spröjsade fönster och spröjsade helglasade pardörrar till stor solig uteplats med trädäck i markplan. På ovanvåningen finns ännu en stor terrass och också en balkong, även dessa med trädäck. Tomten som är inhägnad består framförallt av gräsmatta och har vackra träd, buskar och blommor.

Läget mitt på Kullahalvön vid Ingelsträde tar det endast ca en kvart med bil att nå från Helsingborg, Höganäs ligger ännu närmre och till strand och bad är det ca 4 km.

Ansvarig mäklare

Catharina Grenestedt, 0708 - 201 210

Hall ...
... med halvtrappa till kök och trappa ned till källare
Vardagsrum ...
... med trappa till ovanvåning ...
... och pardörrar till allrum
Allrum ...
... med utgång till ...
... trädäck i markplan
Kök i halvmåneform ...
... med köksö och öppet till ...
... matplats
Sovrum ...
... med öppet upp i taknock och ...
... med utgång till ...
... terrass
Badrum med utgång till balkong ...
... och öppet upp i taknock
Ca 200 kvm stort växthus ...
... f n inrett för umgänge
Stor tomt med växthus ...
... uthus med verkstad ...
... och gästhus ...
... omgivet av åkrar och ängar
Villan ...
... med flera uteplatser
Välkomna på visning!
Dölj bilderna