Representativ våning på första parkett

Välkommen att
kontakta oss för
visningstid!

Anmäl ditt intresse för detta objekt
via intresseanmälan.

På första parkett mot havet ligger denna lägenhet med fantastisk utsikt över Öresund och Danmark, både från fönster och stor inglasad balkong/uterum och även från den upphöjda uteplatsen som är lummigt grönskande sommartid.

Denna gavellägenhet i hus byggt år 1992 har ett generöst vardagsrum om 47,5 kvm, här finns utrymme för både soffgrupp och större matsalsmöblemang. Det är ett sällskapsrum i sin rätta bemärkelse och sundsutsikten genom fönstren i väster är lika fantastisk oavsett var man befinner sig i rummet. Lika magnifik utsikt över Öresund och Danmark från den 9 kvm stora balkongen/uterummet med skjutbara fönsterpartier både i väster och i söder - genom inglasningen kan man njuta av havet oavsett årstid och väder. Köket med matplats har byggts om och gjorts större och fått en fönstervägg från golv till tak mot vardagsrum, det ger sundsutsikt även från kök och dess matplats. Över arbetsyta finns också två mindre fönster med vy över Landborgens grönska.

Det finns fyra sovrum eller rum för det man önskar använda dom till, f n används ett som bibliotek och har lika härlig och vidsträckt utsikt över Öresund och Danmark som i vardagsrum genom sina fönster i väster. Rummet har ingång till stor walk-in-closet med garderobsinredning utefter tre väggar. Ett av de andra rummen används som allrum och har liksom övriga rum med fönster i väster fin sundsutsikt, i detta rum via den inglasade balkongen/uterummet. Ytterligare ett rum används som kontor, det har helglasad altandörr till den upphöjda uteplatsen som är belagd med marksten. Uteplatsen är mysigt grönskande och blommande sommartid och har rundad mur mot Landborgen. Genom att uteplatsen går runt fastighetens sydöstra hörn har man sundsutsikt och sol även härifrån. Det fjärde rummet används som sovrum och har garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas och utanför fönster finns Landborgen. De två badrummen har båda dusch och i det ena finns tvättpelare i separat utrymme (ett av badrummen har nyligen renoverats). Stor välkomnade hall och bredvid lägenhetens ingång finns hiss ned till markplan.

Detta är en representativ våning på Norr med stora ytor och magnifik utsikt över Öresund och Danmark. Till centrum är det ca en kvarts promenad utefter vattnet och innan dess finns bl a livsmedelsbutik.

Två parkeringsplatser tillhör lägenheten.

Ansvarig mäklare

Catharina Grenestedt, 0708 - 201 210

Stort sällskapsrum ...
... med fönster mot havet ...
... och utgång till inglasad balkong ...
Vardagsrumsdel och ...
... matsalsdel ...
... också med sundsutsikt
Inglasad balkong/uterum ...
... med skjutbara fönsterpartier och sundsutsikt ...
... som en föränderlig tavla
Kök ...
... med matplats ...
... och fönstervägg ...
... med sundstsikt
Bibliotek alt sovrum ...
... med fönster med sundsutsikt och ...
... walk-in-closet
Allrum alt sovrum med sundsutsikt via balkong
Sovrum
Kontor alt sovrum med utgång till ...
... upphöjd uteplats ...
... grönskande sommartid ...
... och även här med utsikt
Badrum 1 (av 2)
Badrum 2 (av 2) med tvättpelare
Hall
Fastigheten på första parkett mot havet
Dölj bilderna