Vidsträckt härlig havsutsikt

Välkommen att
kontakta oss för
visningstid!

Anmäl ditt intresse för detta objekt
via intresseanmälan eller via
mobil 0708 201 210.

Med högt läge ligger denna etagelägenhet/radhus med härlig utsikt över hav och Mölle hamn. Här finns två uteplatser utefter radhusets hela bredd i soligt västerläge, en balkong och en uteplats i markplan - båda med vidsträckt havsutsikt liksom från fönster. Denna lägenhet är bredare mot havet än mot ingångssidan som hör ihop med att fastigheten är svängd, den är då också något större än vissa liknande lägenheter i samma fastighetsrad.

På entrévåningen har man hänförnade utsikt genom de stora fönstren i vardagsrum som är rymligt nog även för matbord. Rummet skulle få ännu mer rymd och mer av ett allrum om halvvägg mellan vardagsrum och kök rivs - ett stort härligt sällskapsrum med integrerat kök och imponerande havsutsikt. Oavsett förändring eller ej har man även havsutsikt från köket då det till viss del är öppet till vardagsrum. Lägenheten har tidigare varit 4 rum och kök men är nu 3 rum och kök då vissa väggar tagits bort, det går dock lätt att återställa om så önskas. Det finns gästwc och badrum finns på båda planen.

I den populära bostadsrättsföreningen Bella Vista har man tillgång till inomhuspool med stor solterrass utanför samt gym och bastu. Vid större tillställningar finns festlokal med restaurangkök att hyra liksom två övernattningsrum.

Ansvarig mäklare

Catharina Grenestedt, 0708 - 201 210

Vardagsrum ...
... med härlig havsutsikt ...
... och utgång till ...
... solig balkong med lika hänförande utsikt
Vardagsrum är delvis öppet till kök
Kök
Sovrum (alt matsal) ...
... f n öppet till hall
Badrum 1 (av 2)
Gästwc
Inre hall med trappa till övre plan
Allrum/Sovrum med utgång till ...
... uteplats med utsikt
Rummet har tidigare varit två sovrum vilket lätt går att återställa
Badrum 2 (av 2)
Etagelägenhet med både balkong och uteplats i markplan
Parkering ...
... och tillgång till inomhuspool och gym
Dölj bilderna