Till salu

Slottshöjden

Högst upp i huset på Landborgskanten och med vidsträckt utsikt över Öresund och takåsar samt med två stora balkonger. Hiss och garage/p-plats.

Prins Georgs gata 2D
SÅLD

Kullabygden

Gammal vacker skola med bl a 5,30 m till tak och 2,10 m höga fina spröjsade fönster, renoverad till unikt boende inbäddad bland vinodlingar.

Bränneslyckevägen 152
SÅLD

Hittarp

Ca 250 m från havet ligger denna 1,5-plans villa med källare. Villan är i behov av större renovering och säljs med friskrivningsklausul.

Barrskogsvägen 2
SÅLD

Hagaplan

Ett stenkast från Pålsjö skog ligger denna vackra och rymliga 30-tals villa med tidstypiska detaljer och härlig tomt. Två carportar.

Johan Banérs Gata 55
SÅLD

Strandbaden

Ca 200 m från strand och bad ligger denna tillbyggda enplansvilla med källare och med stora soliga insynsfria trädäck.

Trollskogsvägen 1A
SÅLD

Centrum

Gavellägenhet med solig balkong och fungerande öppen spis belägen på liten lugn enkelriktad gata i centrum och granne med park.

Kärngränden 1
SÅLD

Mölle

Fantastisk panoramautsikt över hamn och hav från trädäck och balkong samt från fönster. Radhus med liten täppa. P-plats, pool, gym, bastu m m.

Kullabergsvägen 7C
SÅLD

Husensjö

Funkisvilla med stort trädäck, uterum och solig hörntomt samt fristående rymligt garage. Fyra sovrum varav två i omdränerad källare.

Borgholmsgatan 24
SÅLD

Norr

Utsikt över Öresund och Danmark från balkong i sydväst har denna renoverade, genomgående lägenhet i vacker sekelskiftesfastighet. Hiss.

Drottninggatan 116
SÅLD

Centrum - Norr

Hela 17 kvm terrass i soligt västerläge har denna takvåning i fastighet byggd år 2013 med lugnt läge på mindre gata. Hiss och garage.

Pålsgatan 11
SÅLD

Centrum Stadsparken

Ca 40 kvm stor takterrass i väster med sundsutsikt och mycket låg månadsavgift om 1609 kr har denna vindsvåning, även med balkong.

Bollbrogatan 3
SÅLD

Tågaborg

Klassisk villa i Helsingborgs-tegel i 1,5 plan samt inredd vind och källare och med smakfullt tillbyggd ateljé i modern dansk design.

Pålsjögatan 40
SÅLD

Gamla Viken

På första parkett med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna rymliga villa med stor tomt. Pool och dubbelgarage med ovanvåning.

Strandlyckevägen 5
SÅLD

Tågaborg

Välplanerad villa med 4-5 sovrum, vardagsrum och allrum med öppna spisar samt med insynsskyddad solig trädgård i söderläge. Garage.

Johan Banérs Gata 20A
SÅLD

Arild

Med härlig havsutsikt och på andra raden från havet ligger denna arkitektritade villa med insynsfritt läge..Garage.

Ströbäckavägen 13
SÅLD

Gamla Viken

Med lugnt läge på återvändsgata och med ca 200 m från strand och bad i Öresund ligger denna villa med insynsfri solig tomt. Carport.

Kvistgränd 12
SÅLD

Mariastaden

Med solig och en av de största tomterna i området ligger denna välplanerade 2-plans villa med 4 sovrum och tre badrum bl a. Garage.

Sävsångaregatan 15
SÅLD

Centrum

Högt i tak med stuckaturer, padörrar, "pelare" och solig balkong i väster mot innergård har denna genomgående lägenhet på enkelriktad gata.

Fågelsångsgatan 27
SÅLD

Glumslöv / Ålabodarna

Med vidsträckt utsikt över åkrar och hav ligger denna villa i 1,5 plan och källare mitt emellan Ålabodarna och Glumslöv. Dubbelgarage.

Nybovägen 8
SÅLD

Rya

Nära golf och hav ligger denna yteffektiva 1,5-plans villa från år 2012 och med ev möjlighet att bygga till. Fin tomt med trädäck, gästrum och pool.

Rya Ängaväg 77
SÅLD

Kullabygden

Kringbyggd gård med charm så som korsvirke och stor kullerstenbelagd innergård. Boningshus och fyra längor varav en med lägenhet bl a. Pool.

Mjöhultsvägen 654-4
SÅLD

Norr

Granne med strand och hav och med underbar sundsutsikt både från fönster och från stor inglasad balkong. Garageplats ingår. Hiss finns.

Drottninggatan 250
SÅLD

Laröd

Öppet upp i nock, öppen planlösning, stora fönster och öppen spis bl a. Arkitektritad villa byggd år 2010 med solig tomt och gästhus. Carport.

Landåvägen 23
SÅLD

Tågaborg

Vacker villa i 1,5 plan byggd i klassiskt Helsingborgstegel med stort uterum med bubbelbad och härlig, insynsfri och grönskande tomt. Garage.

Kämpagatan 16
SÅLD

Allerum

Totalrenoverad vacker och samtidigt tuff mölla med stor tomt, gästhus och tillbyggnad som kan inredas till ytterligare boarea. Ett unikt boende!

Mjöhultsvägen 200
SÅLD

Mölle

Magnifik panoramautsikt över hav och hamn från balkong och stora fönster har denna renoverade fd 3 rok. Det finns p-plats, pool, gym, bastu. Hiss.

Kullabergsvägen 7L
SÅLD

Centrum - Nedre Slottshöjden

Näst högst upp ligger denna modernt totalrenoverade lägenhet med fin utsikt och balkong. Hiss. Garage.

S:t Clemens gata 30
SÅLD

Hittarp

Milsvid, härlig sundsutsikt från villa ursprungligen uppförd år 1880, i behov av händig ägare för att återgå till sitt charmiga sekelskifesutseende.

Norra Kustvägen 18
SÅLD

Norr - Tinkarp

Högst upp i pampiga Villa Solbacka med fantastisk panoramautsikt över Öresund både från takterrass och fönster. Två p-platser ingår. Hiss.

Gravarliden 29
SÅLD

Tågaborg

På Landborgskanten med härlig utsikt över Öresund ligger denna rymliga villa i slutet av lugn återvändsgata. Dubbelgarage.

Bengt Lidners Gata 3
SÅLD

Centrum Landskrona

Läckert Townhouse med många vunna arkitekturpriser och välkänt från TV och flera magasin bl a Wallpaper.

Gamla Kyrkogatan 13
SÅLD

Tågaborg

Rymlig våning på eget våningsplan belägen på Landborgskanten med härlig utsikt över Öresund och Danmark. Två parkeringsplatser ingår.

Stagneliusgatan 3
SÅLD