Kundreferenser

Några ord från våra kunder


NORRA HAMNEN

Tullaregatan 12

Boningen med Catharina är en mäklare med fart och fläkt. Hon sitter inte ner och väntar på att telefonen skall ringa. Hon gnäller inte om för högt askingprice utan kör igång effektivt och professionellt med styling, bra bilder, effektiv marknadsföring, eget initiativ och personlig uppföljning. Vår våning i Norra Hamnen sålde hon till ett avsevärt bättre pris än vad en större välkänd mäklarfirma lyckades med som först fick uppdraget. Det visar intresse och engagemang utöver det vanliga, Catharina är en mäklare med krut i. Glad och trevlig är hon oxå. Vår nästa mäklare? BONINGEN utan tvekan!

Åke och Karin Bornebusch

DOMSTEN

Norra Stranden 8

Vi upplever Catharina på Boningen som en mäklare som gör det där lilla extra för både köpare och säljare. Vi köpte vår bostadsrätt i stan av Catharina och upplevde hela processen som mycket professionell och smidig. Då det blev aktuellt att sälja vår villa i Domsten föll det sig naturligt att ge uppdraget till Catharina. Återigen upplevde vi allt det man söker hos en mäklare som kunskap, trygghet, engagemang, drivkraft och hög servicenivå. Bilderna som togs på fastigheten höll mycket hög kvalitet, vilket är just det som kännetecknar Catharinas arbete, hög kvalitet med en vilja att alltid göra det där lilla extra. Att hon dessutom alltid är glad och positiv, lyssnar på båda parter, är kreativ när det gäller att finna lösningar, är tillgänglig och flexibel ser vi som en klar fördel. Vi kan med varm hand rekommendera Catharina, såväl köpare som säljare kan känna trygghet med en mäklare som verkligen levererar. Hur det gick med huset i Domsten? Det såldes på ett par månader för 80 000 kr/kvm och Catharinas insats var till vår stora belåtenhet. Vi har en ny försäljning på gång av vår bostadsrätt och självklart fortsätter vi ett givande samarbete, Boningen har såklart fått uppdraget!

Ingela och Christer Björnberg

NORR

Pålsgatan 36A

Vid vårt val av mäklare lade vi stor vikt på graden av personligt engagemang och tillgänglighet. Vid flera visningar där Catharina varit ansvarig mäklare hade vi noterat hennes genuina engagemang för visat objekt. Detta tillsammans med hennes personlighet och flexibilitet avgjorde valet till Catharinas fördel. Catharina är inte bara en duktig mäklare utan också en riktigt duktig fotograf vilket är en fördel när objektet läggs ut till försäljning. Efter många enskilda visningar var vårt hus sålt och vår fingertoppskänsla för mäklaren var bekräftad. Under försäljningsperioden fick vi fortlöpande relevant information på ett mycket bra sätt. Vi kan inte nog berömma Catharina för det jobb hon utför. Hon är en ”pärla”. Vi kan varmt rekommendera Catharina till alla med objekt till salu.

Ulf och Pia Jutaren

TÅGABORG

Föreningsgatan 2

Vi kan på alla plan varmt rekommendera Boningen mäklarfirma med Catharina vid försäljning/köp av fastighet. För oss var valet av mäklare väldigt viktigt då vi inte bor i Sverige och ville hitta en mäklare som vi kunde lita på skötte hela försäljningen helt utan vår närvaro. Dessutom var vår husförsäljning mer komplicerad med samägaravtal som skulle redas ut och skrivas om. Catharina är en fantastisk mäklare, professionell och påläst med en aldrig sinande energi, hög servicegrad, stor personkännedom, hon inger förtroende, och har sinne för detaljer och stil. Efter att vi skrivit under avtalet med Boningen, gick allt som på räls tack vare Catharinas professionalism och rutin. Styling, fotografier och beskrivning av huset var en klockren beskrivning av vår fastighet. Catharina fann själen i objektet och beskrev det helt perfekt i ord och med otroliga bilder. Detta gav önskat resultat och jag utgår från att köparna är lika nöjda som vi som säljare med Boningens insats. Hela försäljningen gick snabbare än vi hade tänkt, utan några problem, och med kontinuerlig rapportering av dagsläget. Man känner sig helt enkelt trygg med att Catharina och Boningen tar hand om allt på bästa tänkbara och smidigaste sätt. Lycka till med alla dina ny kunder, Catharina! Vi ger dig våra allra bästa rekommendationer!

Per och Pauline Lindwall

VIKEN

Sillörsgränd 5

Något av det absolut viktigaste i affärer är mötet mellan människor. Vi har tidigare köpt två bostadsrätter genom Catharina Grenestedt, så när det blev dags att sälja vår fastighet tänkte vi direkt på henne. Vi tycker hon är supertrevlig, glad, nära till skrattet, inger förtroende och är professionell. Det är så avslappnat men ändå professionellt med Catharina. Vi ville att våra potentiella köpare också skulle mötas av detta. Man kan ringa henne vilken tid på dygnet som helst, vilken dag som helst , hon är alltid lika på hugget. Hon jobbade ständigt med försäljningen och höll oss hela tiden uppdaterade, vilket är väldigt viktigt för oss. Eftersom vår fastighet är ett dyrare objekt tycker vi att det krävs en hög grad av tillgänglighet och service och vi blev inte besvikna. Det märks att hon arbetar med ett begränsat antal försäljningar samtidigt. Utöver detta tar hon många och helt fantastiska foton, absolut de bästa av alla mäklare i denna region. Det har sagts till oss att fotona var jättefina men också att huset var lika fint som bilderna visar, det är en konst, där lyckas Catharina extremt bra. Avslutningsvis, Catharina har gjort ett strålande jobb! Vi kommer att använda Boningen Mäklarfirma med Catharina vid rodret igen och hoppas verkligen att fler gör samma val av mäklare. Ni kommer att bli sååå nöjda!

Annette Colin och Rickard Månsson

NORR

Skansgatan 1

Några ord om ”vår” mäklare Catharina på Boningen: Hon är seriös, kunnig, pålitlig, trevlig och hon tar enormt fina bilder av hemmet. Hon är den bästa och trevligaste mäklare vi träffat. Vi är så nöjda!

Monica och Urban Strömberg

NORR - PÅLSJÖ

Drottninggatan 153

Det var ingen tvekan om att vi ville använde Catharina på Boningen när vi skulle sälja vår fastighet. Vi köpte huset genom Boningen och Catharina gjorde då ett fantastiskt arbete och det gjorde hon nu igen fast denna gång med oss som säljare. Den energi och entusiasm hon har lagt i sina uppdrag har gjort att vi känt oss säkra på att hon gjort allt för att alla parter ska bli rättvist och uppriktigt behandlade. Vår fastighet var inte det lättaste objektet att hitta en köpare till av flera anledningar men Catharina sålde den ändå på mindre än 2,5 månader. Otroligt! Den tid, arbete och entusiasm Catharina även lade i att ’styla’ huset innan hon tog bilder av det, var också imponerande! Inte bara är Catharina en utmärkt fotograf utan vi tror att det gömmer sig en riktig konstnär i henne! Toppen-bilder som gjorde rättvisa till vårt hem! Catharina är ytterst professionell och också alltid tillgänglig och hon har massor av humor, vilket är viktigt för oss. Vi kan varmt rekommendera Catharina och Boningen om man ska sälja ett exklusivt hem.

Per-Olov Kindgren och sambo

SLOTTSHÖJDEN

S:t Clemens gata 40

När vi bestämde oss för att sälja vår lägenhet var valet av Boningen enkelt. Under några år hade vi följt Catharinas mäklarinsatser när hon visat oss intressanta objekt och frapperats av hennes engagemang och gedigna kunnande. Just engagemanget bedömde vi som extra viktigt. Hos Boningen råder inte den 9-5 mentalitet och nonchalans gentemot uppdragsgivaren som man emellanåt kan finna hos större mäklarfirmor. Catharinas konsekventa satsning på lite bättre och därmed dyrare försäljningsobjekt har starkt bidragit till hennes välförtjänt goda rykte. Hon gjorde oss heller inte besvikna när vår bostadsrätt snabbt såldes och det till ett pris, som överträffade våra förväntningar. Vi kan därför varmt rekommendera Catharina och hennes företag till alla som söker kvalificerade mäklartjänster.

Birgitta och Bertil Wolf

NORR

Persgatan 47

Efter en mäklarresearch, som bl a visade att Boningen hade höga snittpriser och korta tider för avslut, valde vi att som första mäklare träffa Catharina Grenestedt. Har man ett bättre objekt är det viktigt att hitta en mäklare som verkligen förstår kvaliteten i lägenheten. Vi tyckte Catharina Grenestedt verkade göra det, dessutom uppfattade vi henne som kunnig och engagerad och då hon också hade utmärkta referenser fick hon uppdraget. Sedan gick allt fort. Bra foton och texter levererades snabbt och efter en vecka låg objektet ute på nätet. Sex dagar senare skrev vi kontrakt med ett pris vi var helt nöjda med. Vårt slutomdöme är att uppdraget sköttes på ett snabbt och professionellt men också trevligt sätt med bra kontakt hela tiden och vi rekommenderar Boningen till de som funderar på att sälja sin fina villa/lägenhet i någon av Helsingborgs åtrådda områden.

Monica och Olof Dedering

NORR

Drottninggatan 135B

Så var det andra gången gillt Catharina sålde ett hus för vår räkning. Allt gick som vanligt som smort, dock var inte marknaden på vår sida men det var vi väl medvetna om genom Catharina. Efter några månader var huset trots allt sålt och där stod vi som nöjda säljare ännu en gång. Antar att Boningen nu börjar fundera på om det kan bli tredje gången gillt….men det får framtiden avgöra för nu har vi för avsikt att bo kvar i nya huset. Tack säger vi för den här gången!

Cecilia och Thomas Lundgren

HITTARP

Sperlingevägen 4

När vi skulle sälja vårt hus i Hittarp gjorde vi, som så många andra gör, vi gick till en av de stora mäklarfirmorna i Helsingborg. Mäklaren meddelade "inga problem, detta säljer jag lätt!" och, med tron att vi anlitat en duktig fackman, trodde vi att det skulle gå snabbt. Efter ett flertal visningar med ingen eller väldigt begränsad info från mäklaren började vi inse att denna mäklare inte brydde sig speciellt mycket om vår villa som var "en i mängden". Efter avklarad tid med den första mäklarfirman gick vi vidare till nästa välkända mäklarfirma som brukar sälja villor i Hittarp och döm om vår förvåning, exakt samma sak upprepades. Ingen info, inga idéer, inga samtal om vad man skulle göra, ingenting. Den firman ägnade oss inte ens så mycken uppmärksamhet att de fick ett påskrivet försäljningsuppdrag under de 6 månader de hade vårt hus till försäljning. (Först när vi bestämt oss för att byta mäklare ringde de många gånger om att de ville ha försäljningsuppdraget.) Helt uppgivna grep vi efter halmstråt och kontaktade Catharina på Boningen Mäklarfirma som vi läst fått fina rekommendationer. När man får uppleva en mäklare som bryr sig, engagerar sig, kommer med konstruktiv kritik, idéer och som ägnar tid åt att informera dig om allt då inser man äntligen hur en mäklare ska vara. Dessutom tog hon många och fantastiskt fina foton. Vårt hus som hade legat till försäljning under 9 månader sålde Catharina på 1 vecka! Inte bara det hon sålde det till ett betydligt högre pris än de bud vi fått av de andra mäklarna. Vi har inget annat att säga till alla som tänkt sig att sälja sin bostad än att ge ert uppdrag åt Catharina Grenestedt, Boningen Mäklarfirma.

Madeleine Hjorthag Elgegren och Dan Elgegren

NORRA HAMNEN

Bogseraregatan 1

Stort tack Catharina för din professionella hjälp vid försäljning av min lägenhet som du i en trög marknad sålde på mindre än 2 veckor och till ett betydligt högre pris än jag förväntade mig. Jag uppskattar framförallt den entusiasm och iver du visade men också din enkelhet och att du alltid höll mig informerad om dagsläget. Sist men inte minst vill jag ge dig en eloge för presentationen på Hemnet. Du är en duktig fotograf med blicken för att visa och därigenom också skapa ett intresse för det bästa i lägenheten.

Sylvia Falk

NORRA HAMNEN

Kungsgatan 10

Jag är mycket nöjd med Boningen och Catharina. Hon är mycket driven, påläst och yrkesskicklig mäklare med stort engagemang som jobbade stenhårt både vardag och helg för att få en nöjd klient. Hon skötte hela processen på ett väldigt förtroendeingivande och stabilt sätt och hjälpte mig att få ett fantastiskt bra pris för min lägenhet i Norra Hamnen i Helsingborg trots en dämpad marknadssituation! En mäklare i det definitiva toppskiktet som får mina varmaste rekommendationer!

Marcus Johansson

RAMLÖSA

Södra Brunnsvägen 37B

Välj rätt mäklare från början! När vi skulle sälja vårt hus valde vi först en av de "äldre och välkända" mäklarfirmorna i Helsingborg. Det blev efter ett tag uppenbart att de inte hade anpassat sig till det förändrade klimatet på husmarknaden och de höll inte en särskilt hög aktivitetsnivå utan ville nog helst bara sätta in annonsen och sen vänta på att en köpare ska ge ett bud. Vi hade en del visningar men tröttnade till slut på att mäklaren inte verkade vara aktiv mot vare sig spekulanterna eller oss och att det tog lång tid så vi bestämde oss för att byta mäklare. Vi valde Catharina på Boningen baserat på rekommendationer från bekanta och direkt när vi träffade Catharina vid första mötet kände vi att det var en helt annan energi och driv. Inom en vecka efter att vi hade bytt till Boningen hade de tagit in en stylist och gjort lite ändringar, tagit nya helt fantastiska foton och skrivit en ny och mycket säljande presentation samt lagt ut huset till försäljning till ett t.o.m. något högre utgångspris än tidigare. På mycket kort tid hade vi 28 nya intressenter anmälda med namn, vilket var mer än den gamla mäklaren hade på fem månader. Bara 11 dagar efter att Boningen hade tagit över så var huset sålt till det pris vi hade som utgångspris och som var vår förväntansbild - fantastiskt! Catharina på Boningen är en professionell mäklare med ett stort engagemang, en smittande glädje och ett mycket trevligt bemötande. Hon tar inte sig an för många objekt i taget utan sköter sina åtaganden till punkt och pricka både mot säljare såväl som spekulanter. Hon ger återkoppling direkt och följer upp och ger på så sätt en behaglig, snabb och trygg resa både för säljare och köpare. Välj Boningen Mäklarfirma om ni vill ha fantastiska foton, ett stort engagemang och inte minst en snabb process! Vi ger Catharina på Boningen våra allra bästa rekommendationer och kommer definitivt att välja rätt mäklare från början - Catharina på Boningen - nästa gång vi ska sälja en bostad!

Kristina och Michael Diné

TåGABORG

Kontrollörsgatan 8

Jag kan varmt rekommendera Boningen både vid köp och försäljning. Jag har sålt min fastighet på Tågaborg genom Catharina på Boningen och min erfarenhet är att Boningen jobbar smidigt, korrekt och informativt. Detta i sin tur gör att man känner förtroende för att det hela går rätt tillväga.

Helen Arvidsson

TÅGABORG

Stampgatan 23

Vi träffade Catharina på en husvisning vid Arild första gången, huset var underbart och Catharina öppen, trevlig, informativ och kommunikativ. Det blev inget husköp för oss men vi hade Boningen Mäklarfirma i tankarna när vi fortsatte leta hus och planera för försäljningen av vårt eget. Vi märkte också att just Boningens hus alltid försvann snabbt från marknaden, även när konjunkturen vände neråt. När det äntligen blev dags för oss att sälja vårt hus var vi i kontakt med flera mäklarfirmor, mest för att ha något att jämföra med. Catharina vann på alla plan, snabbhet, tillgänglighet, bra och tydliga arrangemang men kanske mest så är hon så himla glad och sympatisk! Vid en husförsäljning har man mycket med varandra att göra, det är privat och på många sätt intimt att lämna sitt hem till någon annan. Med Catharina var allt det inga som helst problem. Vårt hus såldes på 3 dagar till ett pris vi aldrig vågat hoppas på, vi är mycket mer än nöjda! Vackra bilder, stort engagemang och professionellt upplägg är vad ni får om ni väljer Catharina och Boningen. Vi kommer definitivt att välja Catharina igen!

Susanne Enhörning och Bengt Wikenfalk

LARÖD

Paddockvägen 8

Då jag bestämt mig för att sälja mitt hus studerade jag under en tid bostadsannonser och hur länge objekten låg ute till försäljning. Boningens annonser stod ut genom sin röda färg och efter att ha tagit mig en titt på hemsidan och bland referenserna hittat en del väldigt nöjda bekanta var valet av mäklare klart. Jag fick ingen anledning att ångra mitt beslut! Catharina är trevlig, snabb och professionell. Hon lade ner mycket tid på fotograferingen av vårt hus och när hon sedan var klar med presentationen kunde man inte vara annat är nöjd. Hela affären gick väldigt snabbt och sköttes på ett mycket professionellt sätt. Jag kan därför inte annat än varmt rekommendera Catharina och Boningen, och det är ingen tvekan om vem jag kommer att välja nästa gång jag behöver anlita en mäklare.

Marie Janfjord

GAMLA VIKEN

Valborgs Guda 1

Vi är arkitekter och har skapat ett mycket personligt hem i ett välkänt, modernt radhusområde i Gamla Viken. Vi valde först ut Boningen som en lämplig partner med tanke på deras höga svansföring och lite mer exklusiva profil. När vi sedan väl träffade Catharina slogs vi direkt av hennes starka engagemang och personliga energi. Att hon dessutom är en mycket begåvad fotograf (som verkligen kunde göra vårt speciella objekt rättvisa) gjorde inte saken sämre. Vårt radhus såldes på rekordtid (knappt 3 veckor) och för drygt 10 % mer än de två motsvarande bostäder (i samma område) som låg ute samtidigt. Vi uppskattar vidare Catharinas höga affärsmoral (genom hela försäljningsarbetet) och kan varmt rekommendera henne för var och en som söker en driven och trevlig mäklare.

Jan och Maria

PÅLSJÖ

Drottninggatan 153

Jag är jättenöjd med Catharina Grenestedt som mäklare och vill varmt rekommendera henne och Boningen Mäklarfirma. Inför min försäljning var jag i kontakt även med andra mäklare och när de inte ens ringde tillbaka till mig som säljare efter flera meddelanden undrade jag givetvis hur de tar hand om potentiella köpare. Catharina arbetar med ett begränsat antal försäljningar samtidigt vilket definitivt märks i service och tillgänglighet och den korta tid försäljningen pågick. Hon är professionell, trevlig, duktig fotograf och arbetar idogt med försäljningen oavsett dag i veckan och för att alla inblandade parter ska bli nöjda. Jag vänder mig igen till Catharina vid nästa fastighetsförsäljning och rekommenderar er med dyrare objekt som kräver en duktig mäklare att göra detsamma. Bättre mäklare kan ni inte hitta! Tack Catharina!

Sven Hedestam

PÅLSJÖ

Drottninggatan 153

Vi kan varmt rekommendera Boningen Mäklarfirma med Catharina Grenestedt som mäklare. Hon ställde alltid upp för oss med svar och information även i saker som inte direkt rörde själva köpet och övertagandet av fastigheten. Fantastiskt! Alltid svarade hon på våra frågor med engagemang, humor och professionalism. Catharinas glädje för att vi fick villan var tydlig och att hon älskar sitt jobb är det ingen tvekan om. Boningens hemsida är också en av de bästa vi sett. Tydlig, vackra bilder, informativ och lätt att hitta runt på. Toppbetyg! Om vi någonsin, mot förmodan, skall sälja, kommer vi säkert att använda Boningen Mäklarfirma och Catharina igen!

Per-Olov Kindgren och sambo

NORR

Tågagatan 11

Vi träffade Catharina Grenestedt på Boningen Mäklarfirma första gången på en lägenhetsvisning som hon hade hand om. Hon visade en stor kunskap om objektet som vi tittade på, var noggrann, lugn och charmig. Vi tyckte om henne. När det så var tid för oss att sälja vår lägenhet fick Boningen i konkurrens med 4 andra mäklare berätta om sina tjänster och lämna anbud. Valet var lätt! Det blev utan tvekan Boningen och Catharina som fick uppdraget att sälja den. Vi fick en sådan fin kontakt med Catharina som om hon var en familjemedlem. Vi kunde prata med henne precis om hur vi ville ha det och för henne var det inga problem. Hon lyssnade och fixade och tog helt fantastiska foton. När det sedan blev dax för visningar anpassade hon dom till våra tider oavsett morgon, middag eller kväll. Allt löste hon. Vi vill med det varmaste rekommendera Boningen Mäklarfirma och Catharina. Vi är helnöjda!

Rolf och Monica Jungvåg

NORR

Cederströmsgatan 3

To whom it may concern, Herewith I declare that Boningen Mäklarfirma’s, Miss Catharina Grenestedt just sold our apartment. We are very pleased with the result: partly due to the price we got and partly due the professional attitude she showed. Besides it just took a short time before she found the right buyer for us, willing to pay the right price. Next to that she took over almost all the paper-work for us, which is very pleasant when moving abroad, as we did. In other words, I can really recommend her to anyone selling a house/apartment in and around Helsingborg.

Frederik Eshuis

NORR

Drottninggatan 27

Vi hade haft vår våning till försäljning i ett halvår hos en annan mäklarfirma men den blev inte såld. Vi beslutade oss då för att anlita Boningen Mäklarfirma med Catharina Grenestedt som mäklare. Detta blev en succé för oss. Våningen blev såld på ca 2 veckor. När Catharina tog över försäljningen var våningen omöblerad men hon tog ändå mycket lockande och snygga foton och med hennes nya idéer om hur våningen skulle marknadsföras blev den plötsligt intressant igen. Det blev budgivning och trots att vi mitt i denna fick information om en avgiftshöjning (på en redan hög månadsavgift) med 24% (!) tog hon det med ro och tappade inte intressenterna. Det var professionellt! Catharina har gjort ett fantastiskt arbete, hon har haft en stor portion entusiasm, hon är ambitiös och hon har alltid hållit oss informerade om dagsläget. Att dessutom Catharina har en stor kunskap om fotografering och hur man ska marknadsföra objekten är jättebra. Catharina klarade utmaningen galant och vi vill vi varmt rekommendera henne och Boningen Mäklarfirma.

Jan och Maria Kideborn

VEJBYSTRAND

Vejbystrandsvägen 330

Min gård var först ute till försäljning genom annan mäklare i över ett halvår men förblev osåld. Jag bytte då mäklarfirma till Boningen med Catharina som mäklare. Marknadsföringen med homestyling av Cecilia och fotogalleri av Catharina blev en succé och lockade många intresserade till visning. Catharina har på ett personligt och engagerat sätt lagt ner en hel del tid på försäljningen och uträttat ett fantastiskt jobb! Catharina är en trevlig och lättsam person att jobba tillsammans med, hon är ambitiös och ger inte upp i sin strävan att utföra sitt uppdrag på allra bästa sätt. Jag vill därför på det allra varmaste rekommendera Boningen redan från start till er som går i tankar om att sälja. Tack för en utmärkt insats!

Tommy Sunesson

TÅGABORG

Erik Dahlbergs gata 49

Efter en genomgång utav mäklarhusen i Helsingborg föll valet på Catharina och Boningen. Catharina har en mycket väl genomarbetad idé som tydligt går igenom företagets alla delar. Catharina visade ett mycket stort engagemang under hela processen och även under en något turbulent tid på bostadsmarknaden blev det ett högt försäljningspris. Det märks tydligt att Catharina äger sitt eget bolag, hon uppvisar ett intresse och glöd som jag inte funnit hos andra mäklare i Helsingborg. Jag är övertygad om att Boningen kommer att växa ytterligare och ta mer marknadsandelar i det bostadssegmentet där Catharina idag är aktiv, och detta med all rätt! Jag kan varmt rekommendera Catharina och Boningen för såväl säljare som köpare!

Mats Gustafsson

TÅGABORG

Tågagatan 30

Jag sökte runt en del för att hitta en mäklare som jag kunde anlita för att sälja min lägenhet. För mig var det viktigt att jag kunde känna förtroende för och känna mig trygg med den person jag anlitade. Ryktesvägen fick jag höra talas om Catharina och Boningen. Redan efter första mötet kunde jag känna detta förtroende och att jag tryggt kunde lämna över försäljningen i hennes händer. Hennes personliga engagemang och raka tydliga kommunikation gör att du kan lita på henne både som säljare och köpare. Hon värderar bilderna av lägenheten högt, gjorde sig besvär att vänta in soligaste vädret för fotografering, och såg till att presentera min lägenhet på bästa möjliga sätt. Så, sammanfattningsvis, är Catharina och Boningen en mäklarfirma jag varmt kan rekommendera!

Eva Quilisch

NORR

Tågagatan 4

Vi riktar ett stort tack och våra bästa rekommendationer till Catharina och Boningen Mäklarfirma. Vi valde att sälja vår bostadsrätt i ett läge där klimatet på bostadsmarknaden var ganska osäkert. Efter att ha utvärderat Boningen i konkurrens med Helsingborgs utbud av fastighetsmäklare stod det klart för oss att Boningen bland annat var den aktör som var mest avslutsfokuserad och ”sugen” på att sälja, dock inte till vilket pris som helst. Att de tar de snyggaste fotona gör inte saken sämre. Vi beslutade oss för att välja Boningen Mäklarfirma och inom två veckor var lägenheten såld till ett mycket bra pris! Då Boningen jobbar med ett färre antal försäljningar samtidigt har de tid att ta hand om just er försäljning. Vi kan bara hålla med om vad alla skrivit i sina referenser och går du i försäljningstankar rekommenderar vi Boningen Mäklarfirma varmt. Ett tips är dock att åtminstone ha börjat fundera på ert nästa boende för er försäljning kan gå snabbt :-)

Familjen Gustafsson

NYHAMNSLÄGE

Janne Petters väg 5

Välj Boningen om ni ska sälja ert hus! Snabbt och mycket proffsigt hanterat! Efter det vi skrivit kontrakt om att Boningen skulle sköta försäljningen gick allt i rasande fart. Bilderna på Hemnet var ursnygga och inbjudande. Bor jag verkligen här? Efter några visningar och efterföljande elegant hanterad budgivning skrevs kontrakt med köparna. Bara så bra!

Bo Alkestrand

BORSTAHUSEN

Övre gatan 154

Min andra försäljning genom Catharina på Boningen gick, precis som den förra, fantastiskt bra! Under min första försäljning genom Boningen var det en ganska tuff tid på bostadsmarknaden, och denna andra gång var det i ett helt nytt område för Boningen som försäljningen skulle ske – Borstahusen. Men resultatet var precis lika bra som vid första förmedlingsuppdraget! Jag kan varmt rekommendera Catharina och Boningen till alla som funderar på en ny boning!

Mats Gustafsson

RYA

Rya Ängaväg 33

Vi vet inte vad vi kan skriva som beskriver den entusiasm som Catharina på Boningen uppvisar, en extremt professionell, snabb och trevlig mäklare som verkligen presenterar objektet på bästa möjliga sätt med helt fantastiska foton och tilltalande texter. Hon sålde vårt lite speciella hus på väldigt kort tid trots att vi var inställda på en jättelång försäljningsprocess. Tummen upp på alla punkter, vi kommer garanterat att anlita Boningen om vi behöver sälja igen!

Tobias Larsson och Hanna Nilsson

MARIASTADEN

Örtagårdsgatan 24

Snabb service, positiv attityd och ett helhjärtat engagemang. Där devisen "ärlighet varar längst" hela tiden styr. Catharina är en mäklare som vi kan rekommendera till er som också värderar fotograf-kompetens. Att i flera timmar dokumentera vårt hus och sedan presentera perfekta bilder värderar vi högt och det var många som imponerades av presentationen av vårt hem. Som snart inte är vårt längre, tack vare Catharina :-)

Cecilia och Thomas Lundgren

NORR

Persgatan 47

Vi kollade runt bland lite olika mäklare innan vi bestämde oss för Catharina och Boningen. Catharinas energi, drivkraft och entusiasm övertygade oss. Vår lägenhet låg ute till försäljning i mindre än 2 veckor och Catharina jobbade intensivt och proffsigt. Hon kom till ett snabbt och för oss bra avslut, som hon skötte på ett väldigt smidigt och bra sätt. Vi kan verkligen rekommendera Catharina och Boningen.

Martin Milling och Sanna Edwall

HUSENSJÖ

Eksjögatan 34

Skulle jag sammanfatta försäljningen av fastigheten Gunborg 8 på Eksjögatan 34 med allt från första mötet med Boningen till överlåtelsen i banken blir det: Fantastiskt tilltalande bilder, överlägsen snabb försäljningstid och oslagbart försäljningspris gör Boningen till en outstanding skicklig mäklare!

Max Sjögren

JONSTORP OCH HITTARP

Tranbärsvägen 3 och Sperlingevägen 4

Stort tack till Catharina på Boningen som "snabbt och lätt" sålde vårt hus. Med stort engagemang och kunnande från Catharina var huset sålt redan efter 2 veckor. Hennes artistiska och professionella bilder och annonsering lockade mer än 25 familjer till visningarna, vilket resulterade i budgivning trots en nedåtgående trend och vikande bostadsmarknad. Under hela processen höll Catharina oss ständigt informerade och uppdaterade via SMS eller telefon vilket kändes tryggt. Vi kan verkligen rekommendera Catharina till alla som skall sälja sitt hus eller sin lägenhet.

Anette och Magnus Lindström

CENTRUM

Trädgårdsgatan 21

Våra erfarenheter av kontakten med Boningen är enbart positiva! Catharina är effektiv, ärlig och serviceminded. Försäljningen av vår lägenhet gick snabbt och vi fick ut mer än väntat. Om ni vill ha en mäklare som är driftig och pålitlig kan vi varmt rekommendera er att anlita Boningen!

Hanna Ivholm och Andrée Magnusson

OLYMPIA

Hövitsmansgatan 12

Catharina på Boningen har varit en mycket engagerad mäklare och som på sitt personliga och samtidigt professionella sätt hållit säljprocessen igång och peppat oss när vi under nergången börjat misströsta. Vi är mycket nöjda med hennes arbete och kan verkligen rekommendera henne till er som skall sälja er bostad.

Suzanna Årman Assargård och Nils Assargård

CENTRUM

Prästgatan 16

Jag skulle varmt vilja rekommendera Boningen Mäklarfirma med Catharina i spetsen. Extremt fina fotografier, hög servicenivå och en stor portion engagemang gjorde min lägenhetsförsäljning till en enkel match. Summan av hennes arbete blev att jag fick mer betalt för mitt objekt än jag vågat hoppas på.

Anders Nilsson

TÅGABORG

Erik Dahlbergs gata 49

Jag rekommenderar Catharina varmt därför att hon vid försäljningen av min lägenhet visat ett stort engagemang och hjälpsamhet. På ett professionellt sätt och med fantastiska foton lyckades hon sälja min lägenhet på 1,5 vecka, trots att den varit osåld hos en annan mäklarfirma under flera månader.

Camilla Hyllén

CENTRUM

S:t Clemens gata 18

Då jag ville vänta lite med försäljningen av min lägenhet låg den först ute som Boning på gång vilket var utmärkt. Under tiden anpassade Catharina all fotografering till absolut bästa väderlek (vilket var viktigt med tanke på utsikten) och ordnade med allt som hade samband med den kommande försäljningen. Ingen stress och när lägenheten sedan lades ut till försäljning fanns redan ett antal intressenter som anmält sitt intresse. Efter ca 1,5 vecka var den såld till ett mycket bra pris! Fina fotografier, trevlig beskrivning och många visningar. Stort tack Catharina för ditt engagemang! Du är en mycket duktig mäklare och jag rekommenderar dig varmt!

Maj-Britt Ulfsmark

TÅGABORG OCH SLOTTSHÖJDEN

Erik Dahlbergs gata 49 och Kopparmöllegatan 15 B

Catharinas professionalism, engagemang och tillgänglighet är exakt vad man letar efter hos en fastighetsmäklare. I en kärv marknad löste hon sina försäljningsuppdrag på bästa möjliga sätt. Vi båda är mycket nöjda och rekommenderar Catharina till alla som skall sälja sina bostäder!

Örjan Bengtsson och Linda Tryggmo

RAMLÖSA

Tulegatan 20F

Rekommenderar Catharina varmt. Snabb och effektiv hantering av allt man kan tänka sig kring försäljningen. Alltid lätt att nå och informativ på ett rakt och ärligt sätt. Lätt att diskutera frågor rörande området. Glad och ambitiös. Dessutom skall tilläggas att hemsidan är den snyggaste inom Helsingborgsmäkleriet och Catharinas förmåga att ta snygga foton är riktigt vass. Totalintrycket mycket positivt.

Magnus Anderson och Henny Gustafsson

SOFIEBERG

Tranåsgatan 24

Min villa såldes på kort tid och till ett fantastiskt bra pris genom Boningen Mäklarfirma och Catharina som mäklare. Hon är en glad och trevlig mäklare som är lätt att ha att göra med och som jobbar väldigt flitigt. Till er som ska sälja er villa: Anlita Catharina, ni kommer inte att ångra er!

Bertil Eliasson

TÅGABORG

Erik Dahlbergs gata 53

Lyhörd, snabba svar, tydlig information och väldigt bra presentationer av objektet i form av bilder och tydlighet på websidan. Vi hade räknat med en mer utdragen försäljningsprocess men Catharina bidrog till ett bra och snabbt avslut.

Stefan och Emma Qelthin

MIATORP

Långevadsgatan 3

Jag rekommenderar Catharina på Boningen varmt. Hon är professionell, duktig, smart och alltid tillgänglig. Hennes soliga leende gör att alla spekulanter känner sig varmt välkomna. Extremt professionella vackra bilder, välplanering och tid till var och en av spekulanterna gör henne till en pålitlig och flitig mäklare som man kan lita på att huset säljs till bästa priset. Hon är säker på sin sak och har tålamod med alla. Du Catharina är en väldigt duktig mäklare därför rekommenderar jag dig varmt. Tack.

Sahar Kadah

CENTRUM

Hälsovägen 11

Rykten om bolånekriser och det faktum att min lägenhet redan varit ute på marknaden en gång tidigare i år hos en annan mäklarfirma gjorde mig tveksam om jag skulle gå med vinst. Snarare trodde jag tvärtom. Med Catharinas hjälp blev det till slut ännu en god affär och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. Jag tänker vända mig till Catharina igen vid eventuella framtida bostadsaffärer.

Patrik Wieslander

CENTRUM OCH SLOTTSHÖJDEN

Bruksgatan 30 och Kopparmöllegatan 18A

Catharina presenterar objekten tilltalande och med mycket fina bilder. Hon arbetar idogt och målmedvetet, har positivt och trevligt framträdande och är lätt att samarbeta med.

Mona Rylander

TÅGABORG

Fredrik Cösters gata 9

Catharina hjälpte oss med försäljningen av vår villa. Vi fick ett mycket gott intryck av Catharina och kände att hon gjorde sitt bästa och var aktiv. Vi rekommenderar Catharina som mäklare. Hon är en kunnig, seriös och trevlig mäklare.

Marie och Michael Johnsson

TÅGABORG

Tågagatan 56 B

Enkel, rak och smidig dialog präglade all kontakt med Catharina vid köp av denna fastighet. Hon företrädde på ett synnerligen professionellt sätt både köpare och säljare. Affären kunde genomföras snabbt och effektivt under mycket trivsamma former.

Tom Lundstedt

OLYMPIA

Hövitsmansgatan 16

Catharina var mäklare när jag sålde min 4:a på Olympia. För er som ska sälja vill jag nämna att hon är en mäklare som är professionell i alla avseenden. Hon är dessutom en lättsam person, trovärdig och mycket effektiv. Jag ger Catharina allra högsta betyg!

Eigil Kiste

RYDEBÄCK

Ekögatan 8

Vi sålde vår villa genom Catharina och vi vill ge henne allra högsta betyg. Catharina är en glad, personlig, ambitiös och seriös mäklare och vi rekommenderar henne till andra som ska sälja!

Lena Rosenblom och Jerker Bendtzen

PÅLSJÖ ÖSTRA

Johan Hårds gata 62 D

Många köpare var intresserade av denna fastighet. Mäklaruppdraget präglades därför av många kontakter. Catharina arbetar med stort engagemang och det som jag fäster mig vid som säljare är att hon har förmågan att få en att känna att det är just med mitt objekt som hon jobbar med. Som säljare blev jag kontinuerligt uppdaterad hur processen framskred. Höga betyg präglar förstås en sådan insats.

Tom Lundstedt

TÅGABORG

Erik Dahlbergs gata 14

Professionell mäklare med glimten i ögat! Mycket bra bemötande.

Henry Korpela

TÅGABORG

Kvarnholmsgatan 8

Jag kan varmt rekommendera Catharina Grenestedt på Boningen Mäklarfirma.

Louise Lyberg

CENTRUM NORR

Drottninggatan 116

Vi tar med oss en riktigt positiv och professionell erfarenhet av Boningen. Tack för hjälpen!

Christina Jellnor och Niclas Petersén

CENTRUM NORR

Ehrensvärdsgatan 5

Professionellt utfört och engagemang utöver det vanliga! Dessutom snygg hemsida.

Hampus Jeppsson

Tack till våra härliga kunder
Stort tack till våra härliga kunder från oss på Boningen. Klicka här om du inte har skrivit och vill skriva en kundereferens. Tack på förhand!
Scrolla ned och läs fler referenser