Om Boningen

Some descriptionBoningen Mäklarfirma är ett av de främsta företagen i nordvästra Skåne vad gäller förmedling av högklassiga bostäder, bostäder i de mest attraktiva områdena och bostäder utöver det vanliga. Med gedigen erfarenhet som vi tillägnat oss genom arbete i andra företag startade vi vår verksamhet i juni år 2007, vi hade med oss i bagaget det bästa av vad andra redan uppnått och vi bygger hela tiden vidare på våra idéer om mäkleri till maximal nytta för säljare och köpare. Vår framgång bygger på engagemang, kvalitetstänkande och professionalitet och våra KUNDREFERENSER talar sitt tydliga språk på hur bra vi lyckats.  

Nöjda kunder som rekommenderar oss vidare är vår affärsidé - läs gärna vad våra kunder säger under fliken Referenser och mer om oss och hur vi arbetar under fliken SÄLJA. Ni är givetvis välkomna att kontakta oss per telefon 042 - 42 42 555 eller via mobil 0708 201 210 för mer information och eventuell diskussion om hur vi kan hjälpa er.

Våra medarbetare

Catharina Grenestedt, Fastighetsmäklare, registrerad och även auktoriserad. Hon har tidigare varit fastighetsmäklare på Valvet Mäklarfirma, i juni 2007 valde hon att sluta på Valvet Mäklarfirma för att starta Boningen Mäklarfirma. Hon är civilekonom, högskoleutbildad fastighetsmäklare och har tidigare arbetat som investeringsrådgivare i finansbranschen bl a. Catharina är även fotograf och medlem i Svenska Fotografers Förbund.

Lennart Grenestedt, Fastighetskonsult och ekonomiansvarig, tidigare bl a bankdirektör i Handelsbanken. Har stor erfarenhet av köp och försäljning av såväl kommersiella fastigheter som villor, bostadsrätter och fritidshus. Han har varit departementsråd i Regeringskansliet och även tjänstgjort vid svenska ambassaden i Washington respektive Moskva samt är Catharinas far.

Cecilia Sörensen, Inredare och stylist, utför s k homestyling av er bostad om så önskas och inreder även tomma bostäder med möbler. Reportage om Cecilias inredning har funnits i månadsmagasinet ELLE och hon är utbildad inom Art & Design, BTEC Diploma och BA från Central Saint Martins College of Art and Design i London.

Patric Häger, Assistent, som hjälper till vid behov. Patric är ägare av Din Marina och säljer annars en annan typ av boende nämligen på vatten i form av snabba motorbåtar.

Mäklarsamfundet