Sälja bostad

Fördelar med att anlita Boningen (forts)

Visningar är en viktig del i marknadsföringen av er bostad. Om ni önskar anordnar vi visningar för flera intressenter samtidigt eller enskilda för en intressent i taget. En kombination av båda är också möjlig. Ni avgör! Boningen vill inte förknippas med mäklarfirmor som hindrar intressenter från att komma på visning genom att anordna endast enstaka visningar på bestämda tider eller avvisar med hänvisning till att den utsatta tiden är fullbokad. Vi anser att alla intressenter är potentiella köpare och ska få möjlighet till visning (givetvis med beaktande av era önskemål). Detta innebär att vi ägnar mer tid åt visningar men vi säljer även ofta jämförbara och likvärdiga våningar och villor till priser som är all-time-high i bostadsrättsföreningen eller området och med nöjda säljare och köpare. Vi redovisar alltid skriftlig budförteckning till säljare och köpare enligt Mäklarsamfundets regler.

Uppdraget att sälja er bostad utformar vi alltid efter era behov och önskemål. Ni kan själva välja om ni vill ha maximal marknadsexponering eller en mer diskret förmedling (se underhandsförsäljning) eller något däremellan. Engagemang, kvalitetstänkande och professionalitet är ledord i vår försäljningsprocess såväl vid presentationen av er bostad med fotografier och i text som vid visningarna och i mötet med kunderna.

Boningen är en modern mäklarfirma och vi begränsar inte vårt arbete till ett kontor med vissa öppettider utan är alltid nåbara via e-post eller per telefon oavsett tidpunkt och dag i veckan, året runt. Vi erbjuder försäkring för säljare avseende fel i fastighet enligt jordabalken 4 kap § 19 (dolda fel) och försäkring mot dubbla boendekostnader för köpare bl a. Givetvis har vi en ansvarsförsäkring som dessutom uppgår till ett högre belopp än vad fastighetsmäklarlagen kräver.

Vi passar på att även nämna att vi fått äran att förmedla flera mäklares egna bostäder (mäklare får inte förmedla objekt de själva äger) då de valt Boningen för uppdragen – ett fint betyg tycker vi. Vi hoppas vi får äran att också hjälpa er med er försäljning!

Kontakta oss per telefon 042 - 42 42 555 eller 0708 201 210 alternativt via formuläret nedan och vi berättar fler fördelar med att anita Boningen och om hur vi kan hjälpa er med försäljningen av er bostad. Det ser vi fram emot!

Tillbaka

Jag ska sälja, kontakta mig!

Mäklarsamfundet