Sälja bostad

Fördelar med att anlita Boningen

Tack vare våra nöjda kunder är vi en av de främsta mäklarfirmorna i nordvästra Skåne inom vår nisch. Vi arbetar framförallt med högklassiga bostäder, bostäder i de mest attraktiva områdena och bostäder utöver det vanliga.

Personligt engagemang i varje enskild försäljning är för oss mycket viktigt. Liksom att aktivt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar om att ha tid och att vara tillgänglig, därför arbetar vi alltid med ett begränsat antal förmedlingar samtidigt. Vår vilja är att överträffa förväntningar och inte att vara den mäklarfirma med flest objekt till salu. Hos oss är du inte bara en i mängden.

Att välja rätt mäklare är det första steget till en lyckad försäljning. Oavsett vilken mäklarfirma ni väljer är alltid förmedlingsuppdraget personligt med den enskilda mäklaren (inte mäklarfirman vilket många säljare missuppfattat) vilket innebär att hur stort företaget är som mäklaren arbetar för har mindre betydelse. Stor betydelse har däremot den enskilda mäklarens personliga engagemang och KUNDREFERENSER. Hos oss är det alltid den mäklare ni träffar för diskussion av försäljningsuppdraget som håller i hela förmedlingen inklusive visningar d v s vi låter inte nyutbildade mäklare utan erfarenhet öva visningar på ert objekt eller använder visningsvärdar vilket är vanligt hos större firmor (något som säljare dock ofta inte känner till då de normalt inte är hemma vid själva visningen).

Vi ser tydligt att försäljningsprocessen påverkas positivt av våra foton och av våra presentationer. Vi har fått överta många bostäder efter andra mäklare som inte fått de sålda, gjort bostäderna attraktiva i marknaden och sålt dem till säljarnas belåtenhet (och samtidigt missnöje över att de inte valde Boningen som mäklarfirma från start). Fotona är av mycket stor vikt både för intresset och för priset på bostaden. Catharina är fotograf och medlem i Svenska Fotografers Förbund och hon har fotat bostäder sedan år 2005 samt har universitetsutbildning i både fotografering och Photoshop. Fotograf är ingen skyddad titel och s k  "professionella mäklarfotografer" har poppat upp som svampar ur jorden, vem som helst kan kalla sig fotograf. Ett tips är att jämföra kvaliteten på fotona, tex syns utsikten utanför fönstren, är fotona skarpa osv. Medan vi förbereder marknadsföringen läggs er bostad ut som BONING PÅ GÅNG d v s marknadsförs på vår hemsida som ett kommande objekt och vi samlar intressenter inför försäljningen. Som första mäklarfirma i Skåne med kommande objekt på internet är vår hemsida välbesökt och vårt förfarande väl inarbetat. Kan nämnas att många bostäder har sålts endast genom marknadsföring som Boning på gång. Läs mer

Jag ska sälja, kontakta mig!

Mäklarsamfundet