Boning på gång

Vår kostnadsfria tjänst BONING PÅ GÅNG är till för er som av någon anledning inte ska sälja er bostad just nu. Det kan bero på att ni fortfarande letar efter ny bostad eller att ni inte ska flytta förrän längre fram i tiden. Fördelen med BONING PÅ GÅNG är att ni redan nu ändå kan uppmärksamma köpare om att er bostad kommer att bli till salu.

Det är ett mycket stort intresse i marknaden för vilka bostäder som kommer ut till försäljning och inte bara för de som är till försäljning just nu. Det är tråkigt att gå miste om potentiella köpare som söker en bostad motsvarande er p g a att de inte har fått kännedom om den. BONING PÅ GÅNG ger er möjlighet att marknadsföra er bostad på vår hemsida (och Hemnet) som kommande bostad till salu med en kort beskrivning och med eller utan foto.

Vi utför allt förarbete inför kommande försäljning så att er bostad omgående kan komma ut till salu när det blir aktuellt. När ni vill sälja finns det redan ett antal intressenter som vi hållit uppdaterade under processens gång. Positivt är även att den stress en försäljning kan innebära undviks, bl a kan bostaden fotograferas i sin bästa skepnad och i bra ljusförhållanden då tiden finns för anpassning.

För mer information om oss och om vår kostnadsfria tjänst BONING PÅ GÅNG kontakta oss per telefon 042 - 42 42 555 eller klicka här för e-post.

 
På första parkett med panoramautsikt ...
... över Öresund och Danmark ligger denna rymliga villa med möjlighet till t ex generationsboende. Ståtlig fastighet på pittoreska fiskeläget Råå.
Klicka här för att skicka e-post och få mer information.
RÅÅ - 300 m2 - 11 rum   Snart till salu!
 
Fin totalrenoverad 20-talsvilla ...
... i 1,5 plan och med inredd vind och källare. Högt i tak med stuckaturer och spröjsade fönster bl a samt uterum, stor pool och garage.
Klicka här för att skicka e-post och få mer information.
OLYMPIA - 5 rum   Kommande men det dröjer