Kundreferenser

Några ord från våra kunder


NORRA HAMNEN

Tullaregatan 12

Boningen med Catharina är en mäklare med fart och fläkt. Hon sitter inte ner och väntar på att telefonen skall ringa. Hon gnäller inte om för högt askingprice utan kör igång effektivt och professionellt med styling, bra bilder, effektiv marknadsföring, eget initiativ och personlig uppföljning. Vår våning i Norra Hamnen sålde hon till ett avsevärt bättre pris (över 70 000 kr/kvm) än vad en större välkänd mäklarfirma lyckades med. Det visar intresse och engagemang utöver det vanliga. Catharina är en mäklare med krut i. Glad och trevlig är hon oxå. Vår nästa mäklare? BONINGEN utan tvekan!

Åke och Karin Bornebusch

DOMSTEN

Norra Stranden 8

Vi upplever Catharina på Boningen som en mäklare som gör det där lilla extra för både köpare och säljare. Vi köpte vår bostadsrätt i stan av Catharina och upplevde hela processen som mycket professionell och smidig. Då det blev aktuellt att sälja vår villa i Domsten föll det sig naturligt att ge uppdraget till Catharina. Återigen upplevde vi allt det man söker hos en mäklare som kunskap, trygghet, engagemang, drivkraft och hög servicenivå. Bilderna som togs på fastigheten höll mycket hög kvalitet, vilket är just det som kännetecknar Catharinas arbete, hög kvalitet med en vilja att alltid göra det där lilla extra. Att hon dessutom alltid är glad och positiv, lyssnar på båda parter, är kreativ när det gäller att finna lösningar, är tillgänglig och flexibel ser vi som en klar fördel. Vi kan med varm hand rekommendera Catharina, såväl köpare som säljare kan känna trygghet med en mäklare som verkligen levererar. Hur det gick med huset i Domsten? Det såldes på ett par månader för 80 000 kr/kvm och Catharinas insats var till vår stora belåtenhet. Vi har en ny försäljning på gång av vår bostadsrätt och självklart fortsätter vi ett givande samarbete, Boningen har såklart fått uppdraget!

Ingela och Christer Björnberg

NORR

Pålsgatan 36A

Vid vårt val av mäklare lade vi stor vikt på graden av personligt engagemang och tillgänglighet. Vid flera visningar där Catharina varit ansvarig mäklare hade vi noterat hennes genuina engagemang för visat objekt. Detta tillsammans med hennes personlighet och flexibilitet avgjorde valet till Catharinas fördel. Catharina är inte bara en duktig mäklare utan också en riktigt duktig fotograf vilket är en fördel när objektet läggs ut till försäljning. Efter många enskilda visningar var vårt hus sålt och vår fingertoppskänsla för mäklaren var bekräftad. Under försäljningsperioden fick vi fortlöpande relevant information på ett mycket bra sätt. Vi kan inte nog berömma Catharina för det jobb hon utför. Hon är en ”pärla”. Vi kan varmt rekommendera Catharina till alla med objekt till salu.

Ulf och Pia Jutaren

Nästa sida Visa fler referenser.   Sida:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 19